Menú Pàgina d'inici

Quí sóc

 

Foto realitzada pel Xulio Ricardo Trigo

SALUTACIONS

Em dic Rosa Barceló. Sóc Psicòloga i una entusiasta en l’estudi del comportament humà. Tinc més de 20 anys d’experiència dedicada exclusivament a la meva professió. Durant aquest temps he gaudit estudiant, aprenent i acompanyant a les persones que s’han creuat d’una manera o altra en el meu camí. Pertany a la denominada Psicologia Humanista on la prioritat és el respecte per les persones.

A part de la meva consulta privada, he realitzar cursos i tallers en els diferents àmbits d’aplicació de la Psicologia: educació, clínica, social i laboral. Em moc principalment per les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat, però estic oberta a qualsevol lloc on les persones tinguin il·lusió i inquietud per aprendre i créixer.

Adjunto un resum de la meva trajectòria professional durant aquests anys si bé, crec que el més important no ho he après dels cursos o formació sinó del contacte amb les persones que m’he anat trobant.

» Llicenciada en Filosofia i Ciències dela Educació: Psicologia.

» Programa de Doctorat “Depressió Clínica” UAB
» Cursos de postgrau en orientació, diagnòstic i teràpia. Institut Maslow i Cattell. Bakio.
» Cursos d’Anàlisis Transaccional amb analistes de prestigi com George Escribano i Antònia García.

» 20 anys d’experiència professional tant en consulta privada com en xerrades i cursos de formació per entitats públiques i privades. Des de l’any 1992 fins al 1997 vaig treballar amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, formant part del “Servei Català de Col·locació” realitzant tasques d’orientació professional a aturats, tècniques de motivació i recerca de treball i realització d’entrevistes de selecció de personal.

» Col·laboradora durant els últims 15 anys de Ràdio Ser (Móra d’Ebre) realitzant un programa de ràdio setmanal de divulgació de temes psicològics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: